Vesti iz trgovine

Univerexport prodavnicaKompanija Univerexport nastavlja širenje svoje prodajne mreže otvaranjem nove prodavnice u Novom Sadu.

Sedište komapnije Univerexport nalazi se upravo u Novom Sadu, odakle je sve i počelo pre više od trideset godina. Sada već polako nastaje nova tradicija, da svako novo naselje i kompleks zgrada mora da poseduje i jedan Univerexport objekat. Tako se i novootvoreni objekat nalazi na lokaciji Avenija Gardena, koja je poznata po kružnom toku na kraju Bulevara Cara Lazara.

Univerexport Novi Sad Avenija Garden

Nova prodavnica kompanije Univerexport je ujedno i 180-ti objekat ove kompanije, a 49-ti na teritoriji Novog Sada. Objekat se nalazi na adresi Aranj Janoša 9-11, u Novom Sadu, prostire se na 800 kvadratnih metara prodajnog prostora, raspolaže sa oko 7 000 artikala i zapošljava 13 novih radnika. Kao i uvek prilikom otvaranja, potrošače su prvog dana kupovine dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske i redovno snižene cene, ali i pokloni za prvih 200 kupaca i gratis kupovine za svakog 100. potrošača.

Radno vreme nootvorene Univerexport prodavnice biće od ponedeljka do subote od 07 do 21 časova i nedeljom od 07 do 14 časova.

Ovom prilikom kompanija Univerexport najavila je dalje širenje mreže otvaranjem novih prodajnih objekata na novim lokaijama, kao što su Pančevo, Lazarevac, Futog i Popovica.