Maxi Pančevo Ulaz

Vesti iz trgovine

Kompanija Delez Srbija renovirala je i ponovo otvorila još jedan Maxi supermarket na teritoriji Pančeva.

Građani Pančeva ponovo mogu da obavljaju svoju komšijsku kupovinu u renoviranom Maxi supermarketu u ulici Veljka Vlahovića bb, gde ih u novom, inovativnom enterijeru radnje očekuje širok asortiman proizvoda koji je sada dodatno obogaćen odeljenjem pekare.

U skladu sa savremenim trendovima trgovine, kupcima je na raspolaganju bogat asortiman svežeg mesa, mesne prerade i sireva. Tu je i Maxi pijaca kao jedna od važnih tačaka svakodnevne kupovine, a novo odeljenje pekare donosi pravo uživanje u odabiru raznovrsnih vrućih hlebova i peciva, kao što su beli rustični hleb, baltički hleb, baget, somun, ciabattu, durum hleb, koji se peku u samoj radnji.

Maxi Pancevo Pekara

Maxi pekara Pančevo

Maxi Pancevo Ulaz 1

Maxi Pancevo Pijaca

Maxi Pancevo Delikates

 U renoviranoj prodavnici koja pruža još veću udobnost prilikom nabavke kupcima je na usluzi 17 poznatih komšijskih lica, koja se trude da, osluškujući potrebe potrošača, izlaze u susret njihovim željama. Zahvaljujući njima kupci lako mogu pronaći ono što im je potrebno, a redovna kupovina postaje pravo uživanje.

Kompanija Delez Srbija kontinuirano ulaže u razvoj maloprodajne mreže kako bi svojim potrošačima svakodnevno omogućila jedinstveno iskustvo nabavke namirnica, u uslovima koji zadovoljavaju potrebe modernog kupca, po najvišim standardima. Od početka godine otvoreno je i renovirano čak 35 prodavnica, dok će i u narednom periodu biti nastavljeno širenje maloprodajne mreže. Tako dobro. Tako Maxi.