Kompanija DIS širi svoju maloprodajnu mrežu otvaranjem novog Super DIS marketa

Super DIS Banatski Karlovac

Kompanija DIS otvorila je juče novi Super DIS market koji je ujedno i 39. market u  maloprodajnom lancu ove kompanije.

22.09.2021. kompanija DIS otvorila je još jedan, 39. market po redu, u Banatskom Karlovcu na adresi Nemanjina 55. Novi objekat kompanije DIS prostire se na 295 kvadratnih metara prodajnog prostora, raspolaže sa tri kase i zapošljava 15 novih radnika.

Novootvoreni market svojim modernim dizajnom i prijatnim ambijentom potrošačima pruža potpuno novi doživljaj kupovine. Novi Super DIS market sadrži raznovrsan asortiman proizvoda koji podrazumeva široku ponudu zdrave hrane, svežeg mesa, voća i povrća i još mnogo drugih proizvoda koji su svakodnevno potrebni.

Super DIS Banatski Karlovac

Potrošači su imali priliku da na dan otvaranja uživaju u prijatnom ambijentu novog DIS marketa kao i u do sada već dobro poznatim akcijama: Gratis kupovina za svakog 50. potrošača, poklon majice za članove programa lojalnosti Naša kartica uz račun veći od 3.000 dinara, svi koji obave kupovinu u vrednosti od 1.000 i više dinara na poklon su dobili specijalno dizajniranu HVALA čokoladu, a 3 korisnika Naše kartice koji su ostvarili najveću kupovinu uz račun veći od 5.000 dinara na poklon su dobili televizor.

Jedan od najvećih domaćih trgovinskih lanaca je otvaranjem marketa i zapošljavanjem ljudi nesumnjivo pozitivno uticao na privredu celokupnog kraja, a izvesno je da će kvalitetom svoje usluge veoma brzo postati jedno od omiljenih mesta kupovine meštana Banatskog Karlovca i neizostavni deo lokalne zajednice.

Radno vreme novog Super DIS marketa u Banatskom Karlovcu je svakog dana od 07 do 22 časova.

Otvaranje novog objekta organizovano je uz sve mere zdravstvene zaštite potrošača i zaposlenih, kako bi se prisutni osećali bezbedno i sigurno prilikom rada i kupovine.