Samo na Retail Serbia: Univerexport grupa uskoro otvara prve supermarkete izvan Beograda i Vojvodine

Univerexport

Grupa Univerexport nastavlja širenje maloprodajne mreže u Vojvodini otvaranjem novog supermarketa.

Kompanija uskoro započinje ekspanziju u delovima Srbije u kojima još nije poslovala.

Kompanija Univerexport otvorila je novi supermarket u Veterniku, na adresi Vojvode Bojovića 75. U moderno opremljenom maloprodajnom objektu koji se prostire na 500 kvadrata prodajne površine, potrošačima je ponuđen asortiman od preko 6.000 raznovrsnih artikala. U ponudi se nalazi voće i povrće, proizvodi AD Bačka, kao i odeljenje pekare. U novom maloprodajnom objektu zaposleno je 13 radnika.

Iz najvećeg domaćeg maloprodajnog lanca u Srbiji su za portal Retail Serbia istakli da će i u narednom periodu kompanija raditi na širenju maloprodajne mreže. Kompanija planira da do kraja godine otpočne ekspanziju izvan Beograda i Vojvodine otvaranjem prvog supermarketa u Kruševcu. Kako su dodali iz Univerexporta, u planu je da se do kraja tekuće godine otvori supermarket i u Mladenovcu, dok bi objekat u Lazarevcu mogao da se otvori do kraja ove ili početkom sledeće godine.

U nedavnom intervjuu koji je za Retail Serbia i Retail Magazin dala predsednica grupe Univerexport, Vesna Vučurević, istakla je da kompanija planira da postane nacionalni lanac i da će se mreža supermarketa širiti izvan Beograda i Vojvodine. "Naš pozicijski slogan „Naše najbolje“ stoji u svakoj reklamnoj poruci kao prikaz onoga gde smo sada, ali i ono iza čega je potrebno da stojimo uvek", istakla je ona.