ADA MALL obogatio ponudu novim prodavnicama i brendovima

Ada Mall

ADA MALL shopping centar u Beogradu obogatio je svoju ponudu novim prodavnicama i brendovima u okviru 34.000 kvadratnih metara.

Od decembra prošle do polovine maja ove godine, posetiocima je omogućeno da kupuju u prodavnicama kao što su: Pepco, Decorama, Katrin, Pertini Fasion, L’Occitane i Kiko Milano kozmetika. Među lokalima koji su se repozicionirali nalaze se: modna kuća Balašević, Jeans brand LEE COOPER, kao i donji veš Penti.

O novim prodavnicama:

Pepco predstavlja evropsku mrežu prodavnica, koje nude odeću za celu porodicu i proizvode za kuću po najnižim cenama. Njihov razvoj je počeo pre dvadeset godina u Poljskoj. Danas su prisutni u više od deset država u Evropi. Istovremeno su postali jedan od najpopularnijih prodavaca dečje odeće, kao i vodeći dostavljač artikala za ukrašavanje kuće. Prodavnica se nalazi na trećem spratu Ada Mall-a preko puta Maxi supermarketa. PEPCO Ada Mall

Decorama prodavnica opreme za dekoraciju doma sa bogatom ponudom brendova. Decorama Store nalazi se na drugom spratu.

Decorama Ada Mall

Premium dečja garderoba, obuća i aksesoar brendova koji su svetski lideri na tržištu dečije mode: Maison Marasil, Sprint, Mandarino, Pierre Cardin, Ciciban i drugi, deo su ponude novog dečjeg multibrenda – Pertini Fashion. Prva prodavnica Pertini Fashion otvorena je na drugom spratu Ada Mall-a.

Pertini Ada Mall

Jedan od najpopularnijih domaćih modnih brendova KATRIN, otvorio je prodavnicu najnovijeg koncepta na prvom sratu. Katrin Company je osnovana 2011. godine. Brend je uspeo da se uzdigne i stane uz rame sa svetskim brendovima ženske mode.

Katrin Ada Mall

Popularni francuski brend organske kozmetike najvišeg kvaliteta L’Occitane jedan je od najnovijih dodataka u ponudi Ada Mall-a. Destilator, mali kamionet i dobro poznavanje bilja, bili su dovoljni da dvadesettrogodišnji Olivije Bosan (Olivier Baussan) destiluje svoje prvo esencijalno ulje ruzmarina i započne njegovu prodaju na lokalnim pijacama. Proizvodnju je ubrzo proširio proizvodnjom sapuna, zatim i krema, crpeći inspiraciju iz zemlje u kojoj je odrastao, sa idejom da tu prirodnu lepotu prenese u domove širom sveta. L’Occitane se nalazi u prizemlju Ada Mall-a.

L'Occitane Ada Mall

KIKO Milano, prodavnica pristupačne i visokokvalitetne kozmetike koju obožavaju šminkeri i influenseri širom sveta, se od sredine maja takodje nalazi u Ada Mall-u. Brend KIKO MILANO osnovan je 1997. godine sa vizijom da postane profesionalni kozmetički brend visokog kvaliteta i misijom da zadovolji zahteve žena svih uzrasta. Prodavnica je smeštena u prizemlju kod glavnog ulaza iz Radničke 9.

KIKO Milano Ada Mall