Vesti iz trgovine

Maxi SmederevoRedovno osluškujući potrebe svojih kupca, kompanija Delez Srbija nastavlja sa renoviranjem postojećih radnji, čime jača prioritete poslovanja i razvoja. Renovirani Maxi supermarketi u Smederevu i Nišu ponovo su otvorili vrata za svoje sugrađane.

Nakon 20 dana renoviranja ponovo je otvoren Maxi supermarket u Ulici Save Nemanjića 6, u centralnoj gradskoj zoni Smedereva. Sve ljubitelje proverene, kvalitetne kupovine očekuje širok asortiman proizvoda i inovativan doživljaj redovne nabavke prilagođen potrebama savremenog kupca.

Za vrhunsku uslugu zaduženo je 25 zaposlenih, a pored svežeg asortimana na odeljenju voća i povrća, svežeg i pakovanog mesa, pekare i delikatesa, potrošači sada mogu da uživaju i u posebnom novitetu renovirane prodavnice – specijalitetima na odeljenju gotovih jela.

Maxi supermarket u naselju Durlan, u Ulici Knjaževačka 101b, ponovo je otvorio svoja vrata za građane Niša. Nov izgled prodavnice prati oprema po najmodernijim standardima, a proverena kupovina pored redovne ponude svežih kategorija dodatno je obogaćena proširenim asortimanom na odeljenju gotovih jela i pekare, koja će sada funkcionisati po principu samoposluživanja. Kompletnom užitku u kupovini doprinosi i 26 komšijskih lica zaduženih za vrhunsku uslugu.

Delez Srbija jedan je od dobitnika priznanja za doniranje hrane, koje Forum za odgovorno poslovanje dodeljuje kompanijama koje kontinuirano potvrđuju odgovoran pristup poslovanju i pružaju značajnu podršku onima kojima je najpotrebnija. Priznanja su dodeljivana u okviru tradicionalnog CSR foruma, najveće i najznačajnije konferencije o društveno odgovornom poslovanju, za kontinuirano doniranje hrane za najugroženije stanovništvo, izuzetan doprinos u borbi protiv siromaštva i doprinos u ostvarivanju Ciljeva održivog razvoja.