Kompanija Lidl otvara još dve nove prodavnice

Lidl

Dva nova maloprodajna objekta kompanije Lidl biće otvorena 11. juna u 8 časova.

Jedan od maloprodajnih objekata nalazi se u Beogradu, u Železniku, u ulici Darinke Radović, a drugi maloprodajni objekat se nalazi u Požarevcu u okviru Stop Shop tržnog centra. Otvaranjem dve nove prodavnice ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji iznosi 41.

Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija, izjavila je: „Drago nam je što je došao trenutak da i potrošačima u Železniku i Požarevcu ponudimo asortiman sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i jedinstveno iskustvo kupovine. Sve one koji nam se budu pridružili na dan otvaranja, očekuju posebne slavljeničke cene“

O Lidlu:

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.  
Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 39 prodavnica u 27 gradova širom zemlje.