Vesti iz trgovine

Voli DanilovgradCrnogorski trgovinski lanac Voli nastavlja širenje maloprodajne mreže i najavljuje otvaranje pet hipermarketa do kraja tekuće godine.

Kompanija Voli obeležava 25. godina postojanja i najavljuje nove investicije u širenje maloprodajne mreže. Kako je saopšteno, Voli trenutno izvodi radove na novom hipermarketu u Danilovgradu, dok se do kraja godine očekuje i da se otvore objekti na još četiri lokacije među kojima je Budva i Plav. Voli hipermarket u Danilovgradu nalaziće se na parceli od preko 21.000m2, dok će se objekat prostirati na 3.550m2. Hipermarket će predstavljati spoj inovativnih tehnoloških rešenja, tradicionalno bogate ponude uz najpovoljnije cene na tržištu.

Imajući u vidu ponudu i uslugu, kao i sve druge  visoko profilisane standarde koje naša kompanja prati u svim segmentima, kao i frekventnost i poziciju lokacije, sigurni smo da će dati značajan doprinos unapređenju kvaliteta ponude  danilovgradske opštine. Smatramo posebno važnim to što će u našem novom objektu svoje zaposlenje naći oko 120 stanovnika Danilovgrada i okoline, 80 u hipermarketu i 40 u pratećim sadržajima. U prethodne tri godine, naša kompanija, najveća po broju zaposlenih u Crnoj Gori,  uvećala je broj radnika za 29%. Ono što nas čini posebno ponosnim je činjenica da je bez obzira na situaciju, nastavljamo kontinuitet rasta broja zaposlenih, što je od velikog značaja u ovom izazovnom momentu suočavanja sa posledicama pandemije korona virusa, naveli su iz kompanije Voli.

Sa više od 70 maloprodajnih objekata, Voli je danas najveći trgovinski lanac u Crnoj Gori sa najvećim brojem zaposlenih. Kompanija je ranije najavila da posmatra tržišta u regionu na kojima bi mogla da proširi svoje poslovanje.