Vesti iz trgovine

Fashion Park Outlet InđijaGrupa BIG CEE kupovinom deonica od Fashion Company, postala je većinski vlasnik Outlet centra Inđija.

BIG Grupa je ušla u partnerstvo sa Fashion Company i odkupila 67,5 posto deonica, dok je Fashion Company zadržala 27,5 posto. Fashion Park Outlet Inđija nalazi se pored autoputa između Beograda i Novog Sada. Fashion Park Outlet Center Inđija sastavni je deo planiranog „Retail Parka”, kompleksa površine 60 hekatara, koji će se sastojati od hotela, aqua parka i logističkog centra.

„Nastavljamo sa rastom i širenjem naših investicija u oblasti  kancelarijskog i stambenog prostora.Nasa kompanija vodi projekat poslovne zgrade u novobeogradskom bloku 42, koju će firma NCR koristiti kao svoju centralu u Srbiji. Istovremeno započinjemo izgradnju 1.100 stanova u Višnjičkoj ulici. Naše namere su da ostanemo u Srbiji dugi niz godina i najavimo mnoge nove projekte“, izjavio je Robert Yahav, izvršni direktor BIG Srbije.
Nakon završetka ove transakcije, BIG Srbija će držati četiri aktivna tržna centra, sa petim u izgradnji – BIG Fashion Park, koji će biti otvoren do kraja 2019. i to na ukupnoj površini od 108.000 kvadratnih metara.