Nova LEGO prodavnica u UŠĆE šoping centru

Lego Usce

Jedan od najpoznatijih svetskih brendova igračaka otvara svoj drugi LEGO® Certified Store u Beogradu u UŠĆE šoping centru, koji će time postati destinacija svih domaćih ljubitelja Lega.

Ovim otvaranjem Beograd je postao prvi grad u regionu koji ima dve LEGO® prodavnice, a značaj ovog događaja potvrđuje i prisustvo Njegove Ekselencije Andersa Kristijana Hougarda, ambasadora Kraljevine Danske, zemlje iz koje LEGO® i potiče, te Judit Šipoš, direktorke Lega za Mađarsku, Rumuniju i Adriatik region.

LEGO® je odigrao veliku ulogu u odrastanju mnogih, od kojih neki već imaju decu, čak i unučad, a ono što ga čini fascinantnim jeste to da se nikad ne osećate prestari da biste se igrali šarenim kockicama ili bili oduševljeni nekim njihovim novim izumom ili kolekcijom. Upravo zato, svako željan uzbuđenja može da ga pronađe u širokom LEGO® asortimanu proizvoda, uključujući standardne proizvodne linije kao što su LEGO® City, LEGO® Star Wars ™, LEGO® Friends, LEGO® DUPLO®, te ekskluzivne prizvodne linije kao što su LEGO® Creator Expert i LEGO® Ideas.Takođe, na „Pick-A-Brick“ zidu mogu se odabrati kockice po sopstvenoj želji i kupovati pojedinačno, odnosno „na meru“,imaćemo i pult “Build a Mini” gde kupci mogu kreirati svoju minifiguricu u vise od 1000 kombinacija.

Za vikend otvaranja LEGO® je obezbedio poseban prostor za dečiju igru, kvizove i nekoliko promotivnih ponuda, kao što su jedinstveni pokloni za prve kupce. Pobednik online nagradne igre osvojio je mogućnost da izabere bilo koji set igračaka iz cele radnje. Svi LEGO® proizvodi su najvišeg kvalitete i u skladu sa EU propisima o sigurnosti igračaka.