Otvaranje šoping centra Promenada u Novom Sadu

Promenada

Uskoro sledi otvaranje najvećeg šoping centra u našoj zemlji – Promenada Novi Sad.

Svečano otvaranje najavljeno je za 15. novembar u 12 časova, uz program koji će pratiti karnevalska atmosfera, mnogi muzičari i animatori, dok je za 16h najavljen Photo corner u kome će posetioci imati priliku da se slikaju i ponesu foto-uspomenu sa otvaranja ovog šoping centra.

Objekat se nalazi na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara u Novom Sadu. Ukupna izgrađena površina ovog šoping centra iznosiće 150.000 kvadratnih metara. U okviru navedenog prostora čak 48.000 kvadratnih metara predstavljaće prostor za izdavanje. Izgradnja se bliži kraju, trenutno se radi na izgradnji 3 košarkaška terena i  uređenju zemljišta u neposrednoj okolini šoping centra u vidu ulepšavanja pejzaža, sađenja zelenila, kreiranja pešačkih staza i potrebne javne rasvete. O veličini ovog projekta govori i podatak da je u prvu fazu uloženo 128 miliona evra što govori u prilog činjenici da zahvaljujući ulaganjima Novi Sad sve više napreduje i postaje sve atraktivniji investitorima.

Novi šoping centar pružiće bogatu ponudu svojim posetiocima i na jednom mestu objediniće brendove Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije – Mohito, Sinsay i Reserved. Zanimljivo je napomenuti da će se iz LPP grupacije brand Mohito prvi put pojaviti na našem tržištu. U Promenadi će se naći i  LC Waikiki kao i Fashion Company i Sportina sa svojim brendovima. U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Intersport, Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Jungle baby-ja, Dexy Co Kids-a i Pertini-a. Bogatu ponudu Promenade upotpuniće supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop sa najvišim kvalitetom projekcije, a ono u čemu će posetioci dodatno uživati jeste mnoštvo lokalnih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena i mnogi drugi.