VOLI prestaje sa širenjem maloprodajne mreže - kompanija otvara novo poglavlje

Voli Crna Gora

Najveći maloprodajni lanac u Crnoj Gori, kompanija Voli, uz određene planirane investicije završava sa širenjem maloprodajne mreže, saopštavaju iz Voli-ja.

Iz kompanije koja je lider u maloprodajnom sektoru Crne Gore su saopštili da se sa određenim planiranim investicijama završava širenje maloprodajne mreže. Kompanija je tokom prošle godine otvorila novi logističko - distributivni centar u Podgorici u koji je investirala više od deset miliona evra, otvorila novi supermarket u Nikšiću, hipermarket u Ulcinju i potpuno modernizovan Naš Diskont u Podgorici koji je dobio veću prodajnu površinu i širi asortiman artikala. Voli okreće novo poglavlje u svom poslovanju i nedavno je postao zakupac zemljišta KO Šaš u opštini Ulcinj. Kompanija planira da u prve tri godine investira više od 500.000 evra, a u planu je da tokom sezonskih poslova dnevno bude angažovano 55 radnika.

"LDC Voli koji smo otvorili u septembru 2017. godine, omogući će nam odlične uslove za lagerovanje, a naša logistika efikasan i adekvatan transport do maloprodajnih objekata, tako da sa ovim projektom zaokružujemo celinu  - od njive do trpeze i realizujemo našu težnju da podstaknemo i damo dodatnu vrednost i snagu poljoprivrednoj proizvodnji  Crne Gore", navode iz Voli-ja.