Vesti iz trgovine

TropicBanjalučki trgovački lanac Tropic, saopštio je da je otvorio tri nova maloprodajna objekta pod brendovima Tropic i mojMarket.

Kako se navodi u saopštenju, Tropic je tokom decembra svečano otvorio hipermarket u Prijedoru i drugi po redu market u Bijeljini. Na adresi Kozarska b.b. svoja vrata otvorio je Tropic market Prijedor Urije, kojim je trgovački lanac Tropic obezbedio 104 nova radna mesta. Novootvoreni objekat koji se prostire na 1.700 kvadrata prodajnog prostora, uređen je po najsavremenijim standardima i donosi potpuno novi koncept trgovine. Reč je o maloprodajnom objektu koji spaja market, tržnicu i restoran u jednu celinu i koji svojim kupcima pruža jedinstveno iskustvo kupovine. Višegodišnji rad na razvoju gastronomske ponude kao najveći novitet donosi samouslužne vitrine na kojima će svakodnevno biti dostupno nekoliko desetina gotovih jela koja će imati jedinstvenu cenu. Po istom principu funkcionisaće i samouslužne vitrine sa salatama, supama i čorbama. Posebna pažnja posvećena je i pripremi slatkog programa, koji će u ponudi imati domaće i međunarodne poslastice. Na dan otvaranja, kupce je dočekao niz pogodnosti: posebne akcijske cene, gratis kupovine i pokloni.

Širenje Tropic maloprodajne mreže se nastavilo i otvaranjem drugog po redu marketa u Bijeljini koji se nalazi na adresi Neznanih junaka 69. Novi maloprodajni objekat koji zapošljava 39 radnika, potrošačima je ponudio sveže voće i povrće, uz širok asortiman artikala, svežu morsku i rečnu ribu i više od 40 gotovih jela na gastro odeljenju.

Kompanija je proširila prodajnu mrežu i drugog maloprodajnog brenda mojMarket otvaranjem novog objekta u Banja Luci. Kako je saopšteno iz Tropica, uoči novogodišnjih praznika otvoren je 22. po redu mojMarket u naselju Sunce na adresi Maksima Gorkog 13. Novi mojMarket nudi širok asortiman, a potrošačima je na usluzi 20 novozaposlenih radnika. Povodom otvaranja trgovački lanac je pripremio posebna akcijska sniženja, duple bodove na karticama i poklone za prvih 1.000 kupaca.

Tropic je najveći trgovački lanac u Republici Srpskoj od 2006. godine. Danas kompanija posluje sa dva maloprodajna brenda koji posluju u okviru Tropic maloprodaja d.o.o.