Vesti iz trgovine

KAM MarketBugarska je dobila novi trgovački lanac, makedonski Kam Market, koji je otvorio prve maloprodajne objekte i najavio ekspanziju.

Najveći makedonski diskonter Kam Market, zvanično je otpočeo poslovanje u Bugarskoj i najavio otvaranje više desetina objekta. Kam Market je u Sofiji svečano otvorio prva dva diskont marketa koji se prostiru na 350, odnosno 200 kvadrata prodajne površine i koji potrošačima nude više od 1.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala. Operativni direktor novoosnovane kompanije u Bugarskoj Kam Food, Asen Stoičev je izjavio: "Kam Food će u potpunosti pratiti politiku kompanije - da tržištu ponudimo veliki izbor sopstvenih i regionalnih brendova, makedonske i srpske, ali i da se u ponudi nalazi i veliki izbor proizvoda iz Bugarske, kojih je trenutno oko 50%. Želimo da ponudimo širok asortiman kvalitetnih proizvoda po najnižim cenama na tržištu.

Kam Market trenutno poseduje maloprodajne mreže u Makedoniji, na *Kosovu i Bugarskoj, a ulazak je planiran i u Albaniju. Trgovačka kompanija je nedavno otvorila novi diskont market u Prištini i renovirani objekat u Kumanovu.

Poznati trgovac poseduje veliki izbor robnih brendova među kojima su: Kamko, Bella Pharm, Vita, Solis, Le Bon, Gusto, Blue Sea, Oma, Milord, Fiesta, Rio, Alpiko, Čardak, Gaja, Klinko i druge.