Podgorica dobila hipermarket Naš Diskont na 6.000 kvadrata

Naš diskont Podgorica

Kompanija Voli, svečano je otvorila Naš Diskont u Podgorici koji je pored većeg prostora i modernijeg izgleda potrošačima ponudio i širi asortiman artikala.

Predstavnici kompanije Voli, svečano su u Podgorici otvorili modernizovani hipermarket Naš Diskont, koji je pored veće kvadrature potrošačima ponudio i bogat asortiman. Na 6.000 kvadrata Voli je ponudio 25.000 raznovrsnih artikala, a kupcima je na raspolaganju i 365 parking mesta od kojih je većina nadkrivena. Kako su istakli iz Voli-ja, hipermarket Naš Diskont donosi sasvim nov koncept, moderan pristup dizajnu enterijera, tehnološke inovacije i širok asortiman proizvoda.

Modernizovani Naš Diskont se nalazi u sklopu Našeg Centra koji raspolaže sa dodatnih 6.000 kvadrata, a iz Voli-ja su saopštili da će se potruditi da u sklopu njega ponude nešto novo što do sada nije bilo prisutno na tržištu Crne Gore.

Podsetimo, kompanija je nedavno otvorila veliki distributivni centar u Podgorici u koji je investirala više od deset miliona evra, hipermarket u Ulcinju i premium supermarket u Nikšiću u koji je investirala dva miliona evra.