Vesti iz trgovine

Stop Shop Lazarevac Austrijski IMMOFINANZ je otvorio danas četvrti STOP SHOP ritejl park u Srbiji,  u Lazarevcu.

Novi STOP SHOP obuhvata prodajni prostor od oko 10.100 kvadratnih metara, koji je već na dan otvaranja u potpunosti izdat zakupcima, i skoro 220 parking mesta.

Sa 23 domaća i internacionalna brenda, ovaj ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Lazarevca i predgrađa. Zakupci  su inostrani i domaći brendovi kao što su N-sport, Đak Sport, Sport Vision, LC Waikiki, CCC, DM Drogerie, Lilly Drogerie, Roda supermarket i Top Shop, kao i određeni brendovi koji tek ulaze na srpsko tržište.

LPP grupacija sa popularnim brendovima odeće Reserved i Sinsai odlučila je da proširi svoju mrežu u Srbiji baš u okviru STOP SHOP ritejl parka u Lazarevcu.  

Danas je veliki dan za nas iz kompanije IMMOFINANZ jer se Lazarevac savršeno uklapa u priču našeg razvoja u Srbiji. Veoma smo ponosni na činjenicu da danas otvaramo ritejl park potpuno popunjenih kapaciteta, sa 23 strana i domaća pažljivo odabrana brenda. STOP SHOP ritejl park pružiće jedinstveno šoping iskustvo za sve stanovnike Lazarevca, ali i okolnih mesta. Zbog blizine saobraćajnica i velikog broja parking mesta, ovaj ritejl park će biti idealno mesto za “pametne kupce” koji cene lako dostupne lokacije na kojima mogu pronaći sve što im je potrebno – kvalitetan šoping, ali i dobru zabavu ”, izjavio je Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ za Srbiju.

Novoizgrađeni STOP SHOP nalazi se na odličnoj lokaciji, na zapadnom ulasku u grad i šetačkoj udaljenosti od centra, blizu raskrsnice koja povezuje grad sa okolinom i Beogradom. Nakon Čačka, Niša i Valjeva, Lazarevac je četvrta STOP SHOP lokacija koja će biti otvorena u Srbiji. Trenutno su u pripremi projekti ritejl parkova u Vršcu, Požarevcu i Sremskoj Mitrovici, a njihov završetak se očekuje sledeće, 2018. godine.