Delez otvara nove Maxi supermarkete u Beogradu i Kraljevu i nastavlja modernizaciju Tempo hipermarketa

Tempo Ada

Grupa Ahold Delhaize sa svojom filijalom u Beogradu Delez Srbija nastavlja da investira u širenje prodajne mreže, ali i u modernizaciju objekata velikog formata. 

Kako je saopšteno iz kompanije, modernizacija Tempo hipermarketa je urađena u svim objektima, izuzev hipermarketa u Kragujevcu, Užicu i Vrnjačkoj Banji. Tokom 2018. godine, Delez će izvršiti modernizaciju Tempo centara u Vrnjačkoj Banji i Užicu, a godinu dana kasnije i u Kragujevcu. Asortiman u Tempo objektima je prilagođen potrebama i navikama kupaca. Širenje prodajne mreže Delez Srbija nastavlja u Beogradu u kome će 14. septembra otvoriti novi Maxi supermarket koji će se nalaziti u suterenu Rajićeva Shopping Centra u Knez Mihajlovoj ulici. 

Na 256 kvadrata ukupne i 168 kvadrata prodajne površine, Delez je nedavno otvorio i potpuno novi Shop&Go market na Novom Beogradu. Novi maloprodajni objekat manjeg formata poseduje tri kase, saopštavaju iz kompanije. Ekspanzija Deleza će se nastaviti i 1. decembra ove godine kada će u sklopu prvog retail parka u Kraljevu otvoriti novi supermarket na 850 kvadrata. NEST Kraljevo retail park će pored Maxi-a ponuditi i druge maloprodajne brendove, Lc Waikiki, Intersport, Top Shop, Deichmann, Takko i druge.