Masoutis S.A. otvorio 268. supermarket

Masoutis market

Novi Masoutis supermarket svečano je otvoren u mestu Platamon, saopšteno je iz trgovačke kompanije koja nastavlja stabilan rast. 

Kompanija Diamantis Masoutis S.A., svečano je otvorila u turističkom mestu Platamon novi supermarket koji je urađen po novom konceptu. Kako je navedeno u saopštenju, supermarket ima prodajnu površinu od 520 kvadrata, četiri kase i zapošljava 28 radnika. Prodavnica poseduje odeljenje mesa i suhomesnatih proizvoda, kao i odeljenje voća i povrća. Povodom otvaranja supermarketa Masoutis je odobravao popust od -10% ali i posebne pogodnosti za korisnike Mas Card u vidu duplih bodova, gratis artikala i raznim sniženjima. 

Masoutis ostaje lider na Severu Grčke koji je sada prisutan na ukupno 268. lokacija. Kompanija je nedavno otvorila još tri nova trgovačka objekta, jedan supermarket i dva veleprodajna centra. Diamantis Masoutis S.A. je osnovan 1976. godine. Od nedavno, trgovac je u svojim objektima potrošačima omogućio besplatan wifi koji je moguće aktivirati putem aplikacije na mobilnom telefonu.