Veropoulos otvara četiri supermarketa do kraja godine

Super Vero

Grčka trgovačka kompanija Veropoulos planira da napravi ekspanziju do kraja tekuće godine otvaranjem četiri nova supermarketa.

Kako je saopšteno iz Veropoulosa, kompanija planira da otvori tri do četiri nova Vero maloprodajna objekta u Makedoniji u kojoj je prisutna od 2001. godine. Još uvek nije navedeno u kojim gradovima će biti otvoreni novi trgovački objekti kao ni vrednost planiranih investicija. Prodajna mreža je nedavno proširena sa novim centrom u Tetovu, drugom po redu u tom gradu u koji je investirano dva milionaevra i u kome je zaposleno više od sto radnika. Veropoulos u Makedoniji trenutno poseduje jedanaest Vero marketa i tri Jumbo robne kuće.

Kompanija je na tržištu Srbije prisutna od kraja 2002. godine kada je otvoren prvi Super Vero centar na Novom Beogradu. Poslovanje je do danas prošireno na šest marketa i dve Jumbo robne kuće, dok se treća nalazi u fazi izgradnje.
O kompaniji Veropoulos: Veropoulos je danas prisutan na tržištima Makedonije i Srbije sa 17 marketa, 5 Jumbo robnih kuća, lancom restorana i šoping molom u Skoplju. Mrežu supermarketa u Grčkoj kompanija je prodala Metro Aebe Grupi koja ih je rebrendirala u My Market supermarkete tokom prošle godine.