Vesti iz trgovine

Tommy Zadar Hrvatski trgovački lanac TOMMY, otvorio je u Vodicama drugi hipermarket u kome je zaposleno četrdesed novih radnika.

Novi maloprodajni objekat, trgovac je svečano otvorio u Vodicama 18.maja u 8h na adresi Ćirila i Metoda 11. TOMMY je novim otvaranjem sada prisutan na dve lokacije u Vodicama i na ukupno trinaest u Šibensko - Kninskoj županiji. Hipermarket se prostire na više od 800 kvadrata prodajne površine i nudi posebno biran izbor artikala. U sklopu trgovačkog objekta nalazi se i pekara Bobis koja nudi širok izbor pekarskih proizvoda. Hipermarket poseduje odeljenje voća i povrća, ribarnicu, odeljenje sa više od pedeset gotovih jela i širok izbor delikatesa. 

Povodom otvaranja novog hipermarketa, TOMMY je nagrađivao prve kupce sa poklon bodovima i akcijskim sniženjima. Radno vreme objekta svakim danom i vikendom je od 07 do 21h. 

Podsetimo, TOMMY je od početka godine otvorio veliki broj novih i renoviranih maloprodajnih objekata, među kojima su hipermarket u Dubrovniku, supermarket u Viškovu, market u Crkvenici i maximarket u Zadru.