Vesti iz trgovine

Tommy Dubrovnik enterijerHrvatski trgovački lanac TOMMY, pored širenja maloprodajne mreže nastavio je i sa modernizacijom postojeće otvaranjem potpuno renoviranog hipermarketa u Dubrovniku. 

TOMMY je uz brojna akcijska sniženja, otvorio potpuno renovirani hipermarket u Dubrovniku koji se prostire na više od 1.000 prodajne površine. Trgovački objekat na adresi Kralja Tomislava 7. ( na Lapadu), od sada potrošačima nudi gastro odeljenje i veći izbor artikala svih grupa u modernizovanom objektu. Kako je navedeno u saopštenju iz TOMMY-a, u hipermarketu se posebno izdvajaju odeljenja delikatesa, vinoteka u kojoj je proširena ponuda, voća i povrća i mesa. Kupci će u renoviranom hipermarketu imati mogućnost da svakodnevno kupuju svež hleb i veliki izbor peciva. 

Potpunim renoviranjem, hipermarket u Dubrovniku dobio je još jedan ulaz, dok je broj zaposlenih povećan za četvoro novih radnika. Radno vreme hipermarketa je svakim danom i nedeljom od 07 do 21h. 

TOMMY je najveći trgovački lanac na hrvatskom primorju i jedan od većih na celokupnom tržištu Hrvatske. Podsetimo, TOMMY je nedavno otvorio i potpuno novi supermarket u Zadru koji se prostire na 500 kvadrata prodajne površine.