Otvoreni novi AMKO supermarketi u Bosni i Hercegovini

Amko Komerc otvaranje

AMKO komerc otvorio je nove supermarkete i tako nastavio širenje svoje maloprodajne mreže, saopšteno je portalu Retail Serbia. 

81. po redu AMKO poslovnica, svečano je otvorena u prisustvu menadžmenta trgovačke kompanije i Opštine Centar u Sarajevu. Novi AMKO maloprodajni objekat prostire se na više od 700 kvadratnih metara prodajne površine i kupcima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. U ponudi se nalazi veliki izbor domaćih proizvoda, sveže voće i povrće, delikates i mesara. 

Minela Džuho, menadžer za odnose sa javnošću ove trgovačke kompanije je istakla, da su veoma ponosni što je u novom objektu zaposleno novih 30 radnika koji su se priključili AMKO uspešnom timu. Ona je istakla da su veoma zahvalni Opštini Centar, na realizaciji kompletnog projekta izgradnje poslovno-sportskog centra u čijem se sastavu nalazi i novi supermarket. 

AMKO je nedavno otvorio i supermarket u Pazariću. 80. po redu trgovina prostire se na 350 kvadrata i u moderno uređenom prostoru nudi širok asortiman proizvoda.