Status izgradnje Belgrade Plaza tržnog centra

Belgrade Plaza - tok gradnje

Izgradnja Belgrade Plaze teče po planu I centar će biti otvoren za javnost prema planiranom rasporedu, navode iz kompanije Plaza Centers.

Već je započeto sa postavljanjem pločica u zajedničkom prostoru I izvedeno 20% završnih radova. Kompletna mašinska oprema je postavljena na krov, svi eskalatori I veći deo liftova su instalirani, a počinje se I sa spoljim uređenjem – asfaltiranjem I popločavanjem. 

U novembru se počelo I sa predavanjem lokala zakupcima, sa planom da 30% ukupne površine za izdavanje bude predato u decembru.

Proces izdavanja je u naprednoj fazi I većina lokala je izdata ili su u toku finalni pregovori sa kompanijama iz različitih sektora. U prethodnim mesecima su zaključeni mnogi ugovori koji dodatno jačaju ponudu ovog tržnog centra.

Pored Inditex Grupe, među zakupcima koji su potpisali ugovore o zakupu lokala u Belgrade Plazi tokom novembra je jedna od najvećih regionalnih maloprodajnih kompanija, Fashion Company, koja je odlučila da otvori dve prodavnice – Fashion&Friends, multibrend prodavnicu na površini od oko 330m2 u prizemlju centra I prodavnicu obuće Bata, površine 100m2 na prvom spratu. Pored toga, ugovori o zakupu su zaključeni sa prodavnicama obuče Africa I Shoestar, kao I sa zakupcem JUHU – dečjom igranicom koja će posetiocima centra nuditi nadzor nad decom I zabavu na površini od okvirno 200m2 na drugom spratu.

Belgrade Plaza brendovi