Otvoren ekskluzivni Super Konzum Borik

Konzum Borik

Kompanija Agrokor, otvorila je jedan od najmodernijih supermarketa u svom sistemu, Super Konzum Borik koji je nakon renoviranja dobio savremeni izgled, inovativna rešenja i veliki izbor artikala.

Otvoreni supermarket potrošačima nudi 35.000 artikala i inovativna rešenja, među kojima su i pametna shopping kolica. Trgovačka kompanija je u otvoreni Konzum investirala više od 2,5 miliona km, čime se vodilo računa o savremenom konceptu poslovanja i potpunom zadovoljstvu kupaca. Iz Konzuma su istakli da je ovo treća u nizu prodavnica ovakvog koncepta, nakon otvorenih u Ljubljani i Zagrebu, ali i da su ponosni što će kupci imati priliku da pazare u ovakvoj maloprodaji. Na policama banjalučkog Konzuma, na odeljenju voća i povrća posebno je istaknuta ponuda voća iz tropskih krajeva. Deo delikatesa nudi više od 120 vrsta sireva i veliki izbor suhomesnatih proizvoda. Takođe, u ponudi se nalazi i preko 70 proizvođača vina i oko 100 vrsta piva iz 13 zemalja sveta.

Potpuno renoviranje objekta i uvođenje novog koncepta trajalo je nekoliko meseci, a broj radnih mesta uvećan je sa 74 na 130. Pored prehrambenih proizvoda, ponuda je upotpunjena velikim izborom igračaka za decu svih uzrasta. Po prvi put, građani Bosne i Hercegovine biće u prilici da koriste pametna sopping kolica na kojima su im dostupne informacije o akcijskim sniženjima, proveravati cene svih proizvoda i dostupnost artikala.