Vesti iz trgovine

Gomex Total Šabac U subotu, 08. oktobra, Gomex je u Šapcu otvorio do sada najveći maloprodajni objekat u ovog trgovinskog lanca.

Novi TOTAL Šabac koji se nalazi u ulici Kralja Milutina broj 5, svečano su otvorili  presecanjem vrpce vlasnik i osnivač kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. 

Ono što izdvaja GOMEX od drugih, sličnih kompanija najbolje se izražava u našem sloganu: Kod nas znate šta kupujete. Želja nam je da ponudimo proverene proizvode, koji nisu bazirani samo na ceni, već proizvode kojima kupci uvek i u svakom trenutku mogu da se vrate. Poverenje potrošača u neki trgovački lanac i artikle koje nude se veoma dugo i teško gradi, a nama će upravo učvršćivanje tog poverenja koje kupci imaju u GOMEX biti light motiv dok postojimo - istakao je u obraćanju medijima direktor Kovačević.
Imati kompaniju GOMEX u svom gradu predstavlja čast i zadovoljstvo - poručio je gradonačelnik Zelenović - Šapčani mogu biti zadovoljni što od sada imaju jedno ovakvo mesto za kupovinu kakav je TOTAL Šabac, koji u svakom pogledu prati trendove velikih svetskih lanaca - dodao je on.

Gomex Total Šabac otvaranje

Na otvaranju su obezbeđeni pokloni za prve kupce, kao i brojne akcije, promocije, degustacije... Za dobro raspoloženje kako onih najmlađih posetilaca TOTAL-a u Šapcu, tako i onih nešto starijih, pobrinuli su se Haos animatori iz Novog Sada.

TOTAL Šabac je opremljen po Gomex kompanijskim standardima za pozicioniranje i izlaganje svih vrsta robe postavljanjem profesionalnih polica i tako poređanim i obeleženim artiklima da će svaki potrošač lakše pronaći tražene ili nove artikle. Uz ovo, u novi objekat ugrađene su i rashladne vitrine koje odgovaraju najvišim evropskim standardima kada je u pitanju smrznuta roba, a tu je i poslednja generacija kasa koje omogućuju brzo i efikasno obavljanje kupovine. Unutrašnji dizajn i spoljašnje brendiranje znatno će doprineti izdvajanju Supermarketa TOTAL Šabac od konkurencije. Ova vizuelna rešenja takođe su usmerena i ka opuštenijoj atmosferi koju TOTAL Šabac pruža tokom kupovine

U ponudi TOTAL-a u Šapcu su i aparat za mlevenje i mešanje više vrsta crne domaće kafe, na kojem će ljubitelji kafe sami moći da kreiraju sopstveni ukus ovog napitka, kao i aparat za ceđenje pomorandži koji će za samo par trenutaka napraviti najsvežiji i najzdraviji sok na licu mesta.

U ovom MP objektu zaposleno je 36 novih radnika, a u sklopu TOTAL-a u Šapcu nalaze se restoran "Cantina", apoteka "Goodwill" kao i šalteri Pošte. Radno vreme najvećeg objekta u sistemu Gomex-a je svakog dana i nedeljom od 06:30 do 22h.