Vesti iz trgovine

Masoutis otvaranje Grčka trgovačka grupacija Diamantis Masoutis S.A. nastavlja širenje maloprodajne mreže otvaranjem objekta velikog formata u severnom delu zemlje. Iz kompanije su saopštili da će uskoro biti otvoreni novi objekti različitih formata.

Novi objekat koji se prostire na dva nivoa, većeg formata, nalazi se u gradu Aleksandropolis koji je ujedno i četvri po redu ovog trgovca u tom gradu koji pravi snažnu ekspanziju u severnim delovima a od nedavno i u atinskoj regiji. Novootvoreni GRAND Masoutis kupcima nudi širok asortiman domaćih i stranih brendova, ali i robnu marku Mr.Grand. "U našoj novoj prodavnici potrošači mogu pronaći stalna akcijska sniženja koja se sa korišćenjem Mas Card kreću i do -50% i proizvode 1+1. Mi smo jedan od najvećih trgovačkih lanaca u zemlji i nastavljamo svoj dinamican razvoj otvaranjem novih objekata", saopštili su iz kompanije.

Od nedavno, trgovac je uveo i sopstveni fm radio masoutis koji pored muzike u svojim supermarketima potrošače obaveštava o svim dnevnim ponudama, velikim akcijskim sniženjima i promocijama. Radiom upravlja IT sektor kompanije.
U nastavku pogledajte ukratko kako funkcioniše logistički centar ove trgovačke kompanije koji se nalazi u mestu Kalavari, nedaleko od Soluna. Pogledajte način i praćenje skladištenja proizvoda a zatim i njihovo plasiranje u supermarkete i Cash&Carry objekte.

Pripremio: Žarko Grozdanić