Vesti iz trgovine

Belgrade Plaza BG tok gradnjeRadovi na izgradnji tržnog centra Belgrade Plaza u punom su jeku i kako navode iz kompanije Plaza Centers, sve teče po planu.

Trenutno je završeno dve trećine garaže i kompletno je konstruisan prvi sprat, a započeta je izrada krova i konstrukcija bioskopa. Započelo se i sa izgradnjom pregradnih zidova, tako da će prve maloprodajne jedinice uskoro dobiti svoj oblik.

Većina vodećih zakupaca će započeti radove na opremanju lokala za nekoliko meseci, a primopredaja ostalih objekata je planirana za prvi kvartal 2017. godine.

Kako se navodi, proces izdavanja takođe teče po planu i veći deo komercijalnog prostora je već izdat ili je zakup dogovoren, kako sa međunarodnim tako i sa lokalnim zakupcima.

Među zakupcima će biti i poznatih domaćih brendova, kao što je Imperio Irena Grahovac, sa kojim je nedavno zaključen ugovor o zakupu lokala od oko 60 kvadrata na prvom spratu šoping mola. Tu će biti i drugih domaćih brendova, kao što su Extreme Intimo, P.S. Fashion, Konstantin-Tex, Katrin i drugi.