Vesti iz trgovine

Gomex Veliko Gradiste Prvi objekat GOMEX-a u Velikom Gradištu, mestu na samoj obali Srebrnog jezera, otvoren je u petak, 29. jula tačno u 09h.

Ovim je nastavljeno širenje maloprodajne mreže naše kompanije u skladu sa ciljevima koji su definisani početkom 2016. godine.

Ovaj objekat posluje pod nazivom "Veliko Gradište" i otvoren je u formatu superete, a u ponudi ima preko četiri hiljade artikala robe široke potrošnje koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima. Celokupna oprema, od polica do rashladnih vitrina, zadovoljava najviše standarde koji prate otvaranje novih GOMEX-ovih objekata. Otvaranjem objekta u Velikom Gradištu, Gomex je obezbedio radna mesta za petnaest trgovaca koji su uspešno prošli obuku u GOMEX-ovom Trening centru u Zrenjaninu i koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u samom objektu.

Prodajni objekat "Veliko Gradište" prostire se na gotovo 300 kvadratnih metara prodajnog prostora i raspolaže sa tri kase. Radno vreme je svakog radnog dana, subotom i nedeljom od 07 do 22 časova.