Univerexport u Sremskoj Mitrovici doneo 29 novih radnih mesta

Univerexport Sremska Mitrovica

Univerexport je u četvrtak 28. aprila u 10 časova otvorio supermarket u Sremskoj Mitrovici u kome je posao dobilo 29 meštana Sremske Mitrovice i okoline.

Investicija je vredna 650.000 evra i prostire se na blizu 700 m2 prodajnog prostora. Supermarket se nalazi na adresi Đure Jakšića 1 i ima asortiman od 8.000 artikala.

Povodom svečanog otvaranja, svaka 100-ta kupovina bila je gratis, a prvih 100 potrošača koji su svoju kupovinu obavili u novom Univerexport objektu dobili su 100 poklon paketa i 200 poklon cegera. 

Među širokom paletom proizvoda sveže meso i mesne prerađevine kontrolisanog, vrhunskog kvaliteta, sa prepoznatljivo drugačijim ukusima domaće farme, zauzimaju najznačajnije mesto. Odeljenje ribarnice posebna je ponuda za sve one koji žele da pazare svežu ribu. Mogućnost kupovine tek ispečenog hleba i peciva Uni pekare, postojaće svakodnevno od 7 do 21 čas, od ponedeljka do subote i nedeljom od 7 do 14 časova. Svakim danom potrošačima će biti dostupni voće i povrće, kao i širok asortiman organskih i zdravih proizvoda.

Univerexport Sremska Mitrovica otvaranje

Kompanija Univerexport zajedno sa zavisnim pravnim licima ima preko 120 maloprodajnih objekata, zapošljava više od 2500 ljudi i u svom asortimanu ima preko 600 proizvoda privatne robne marke.