Novi DIS supermarketi u Novom Sadu i Novoj Pazovi

DIS Novi Sad

Na adresi Futoški put 10, u subotu 23. aprila, kompanija DIS otvorila je svoj novi maloprodajni objekat i drugi u Novom Sadu.

Supermarket se prostire na 3.500m2 i raspolaze sa 12 kasa. Ovo je dvadeset i drugi objekat u DIS-ovom lancu, a uređen je u skladu sa jedinstvenim konceptom enterijera koji DIS primenjuje prilikom otvaranja novih marketa, kao i pri rekonstrukciji postojećih objekata. Osnovna odlika ovako uređenog prostora je da potrošači imaju izuzetan osećaj prijatnosti pri kupovini, koji najčešće opisuju poredeći ga sa kupovinom u sličnim objektima na razvijenom zapadnom tržištu. Kupce će dočekati bogat izbor artikala po već čuvenim DIS-ovim niskim cenama, a uz brojne promocije posebno iznenađenje za sve posetioce predstavlja akcija u kojoj na dan otvaranja svaki pedeseti kupac dobija gratis kupovinu.

Svega dva dana nakon otvaranja novog novosadskog DIS-a, domaći trgovinski lanac će 25.04.2016. u Novoj Pazovi otvoriti još jedan novi supermarket. Dvadeset treći objekat u nizu DIS-ovih supermarketa nalazi se na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 92, prostire se na
1100 m2 i ima šest kasa. DIS supermarket u Novoj Pazovi je uređen u skladu sa savremenim arhitektonskim i dizajnerskim rešenjima, a pored izuzetno prijatnog osećaja pri kupovini, potrošače očekuje i veliki izbor artikala po DIS-ovim čuvenim niskim cenama. Ovo će takođe biti prilika za stanovnike Nove Pazove da se upoznaju sa DOBRO proizvodima, koji će kao i u svim drugim gradovima veoma brzo postati deo njihove svakodnevne kupovine. Na dan otvaranja svaki 50. kupac dobija gratis kupovinu, navode iz ove trgovacke kompanije.

Pripremio: Žarko Grozdanić