Vesti iz trgovine

Gomex Pancevo Prvi maloprodajni objekat kompanije GOMEX u Pančevu otvoren je u petak, 15. aprila, na adresi Dimitrija Tucovića broj 7 i posluje pod imenom "Pančevo Centar".

Ovaj objekat GOMEX-a u gradu na obalama Tamiša prostire se na površini sa gotovo 300 m2 prodajnog prostora i svakog dana potrošači mogu da uživaju u ponudi i kupovini preko 4000 različitih artikala.

Gomex prodavnica u Pančevu urađena je po standardima GOMEX-a koji se primenjuju za otvaranje svih novih radnji i podrazumevaju jedinstveno i prepoznatljivo kako spoljašnje, tako i unutrašnje brendiranje. U prodajnom objektu "Pančevo Centar" ugrađen je i mlin za kafu, uz ponudu čak tri vrste pržene kafe u zrnu koju potrošači mogu da kombinuju i samelju na licu mesta.

Kupci u objektu "Pančevo Centar" u prilici su da kupe Gomex robnu marku mesa "Panoni" koje se proizvodi u GOMEX-ovom rashladno-distributivnom centru u Zrenjaninu. Takođe, uz pomenutu robnu marku "Panoni", na raspolaganju kupcima je ponuda i ostalih robnih marki Gomex trgovačkog lanca.

Maloprodajni objekat "Pančevo Centar" radi od 07:00 do 22:00h radnim danima i od 07:00 do 21:00h nedeljom.