Otvorena ekskluzivna IDEA London prodavnica

Idea London otvaranje

Tradicionalni britanski proizvodi, pivo, čajevi, biskviti, samo su deo bogate ponude u IDEA London prodavnici, koja je svečano otvorena 5. marta u ulici Kralja Milana br. 28. u Beogradu.

U asortimanu novootvorenog objekta se nalazi i veliki izbor BIO proizvoda, gotovih jela, kao i domaći i regionalni ekskluzivni proizvodi poput sireva i šunke. Enterijer nove IDEA prodavnice je unikatno oslikan, a mlado i moderno osoblje usluživaće buduće kupce od 00 do 24h.

Povodom otvaranja, IDEA je u saradnji sa Gradom Beograd organizovala Idea festival „London u Beogradu“. Potez od Terazija do Slavije, bilo je mesto susreta generacija koje su se pridružile festivalu i uživale u zabavi, muzičkom programu i drugim zabavnim sadržajima.

Idea London koncert

U skladu sa svojim društveno odgovornim poslovanjem, ova manifestacija je uveličana donacijom kojom je IDEA podržala dečije malo pozorište Duško Radović u iznosu od 1.010.385 dinara.

„Svi oni koji vole urbano, drugačije, moderno, u IDEA London prodavnici pronaći će po nešto za sebe, od nezaboravnog doživljaja do jedinstvenog asortimana“, poručuje ovaj trgovac.

Pripremio: Žarko Grozdanić