Vesti iz trgovine

Forma Ideale Novi SadDomaći proizvođač i prodavac nameštaja, kompanija Forma Ideale, svečano je otvorila novi maloprodajni objekat u Novom Sadu 7. novembra u Rumenačkoj 150.

U novom izložbenom – prodajnom prostoru Forma Ideale koji se prostire na skoro 5.000 m2 posetioce očekuju akcijski popusti preko 50%, kao i sniženje od 20% na kompletan asortiman koji već nije na akciji. Pored nove kolekcije Forma Ideale u kojoj su zastupljene linije garderobera, ormara, sistema elemenata i kuhinja, za kojima vlada veliko interesovanje, u novom salonu u Novom Sadu, zastupljen je i partnerski program, kao i dekorativna kolekcija Conforma. Pored izložbeno – prodajnog prostora, salon poseduje i posebno kreiran prostor za odmor, kao i Neformalni kutak za odmor i razonodu najmlađih posetilaca.

Kupce očekuju brojne povoljnosti pri kupovini, od kojih su najznačajnije odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane.

Ovogodišnji jubilej Forma Ideale – 20 godina uspešnog poslovanja i razvoja – posebno će obradovati potrošače, koji će na brojnim sniženjima koja će važiti do kraja godine biti u prilici da veoma povoljno opreme svoj dom funkcionalnim i elegantnim nameštajem savremenog dizajna.

Salon Forma Ideale u Novom Sadu otvoren je radnim danima od 9 do 21h, odnosno nedeljom od 10 do 21h.

Pripemio: Žarko Grozdanić