Vesti iz trgovine

Gomex Beograd unutraTrgovinski lanac Gomex otvorio je dva maloprodajna objekta u Beogradu a do kraja godine planira otvaranje još osam. 

Supermarket ''Filmski Grad'' nalazi se na adresi Ilije Stojadinovića 18-20 i prostire se na 400 kvadratnih metara prodajne površine i raspolaže sa tri kase. U svakom trenutku potrošačima nudi 5000 različitih proizvoda po pristupačnim cenama. Za brzu i ljubaznu uslugu brine 18 novozaposlenih radnika koji su prošli obuku u GOMEX Trening centru. Radno vreme radnim danima i nedeljom je od 06:30 do 22:00 h.

Drugi novootvoreni supermarket nalazi se na Labudovom Brdu na adresi Serdar Janka Vukotića 30. Prostire se na 450 kvadrata prodajnog prostora i raspolaže sa tri kase a radno vreme svakog dana je od 06:30 do 22h.
U oba objekta su primenjeni novi Gomex standardi, kada su u pitanju police za izlaganje robe, rashladne vitrine ali i grafičko uređenje spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora. U svaki maloprodajni objekat ovog lanca meso i mesne prerađevine stižu iz rashladno-distributivnog centra Gomex koji je urađen po najvišim standardima.

Pripremio: Žarko Grozdanić