Vesti iz trgovine

Emmezeta BeogradRobna Kuća Emmezeta (Emeceta) otvorena je danas na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Na prostoru nekadašnje Kike, grupacija Steinhoff International dovela je svoj poznati brend i u Srbiju. Na preko 10.000 kvadrata u ponudi su bela tehnika i elektronika koji čine čak 50% asortimana, nameštaj, predmeti za uređenje doma i bašte, kreativne dekoracije kao i igračke za decu.

Uz raznoliki asortiman, Emmezeta centar se može pohvaliti i odličnom kombinacijom savremenog dizajna i pristupačnih cena, kao i kombinacijom kvaliteta i sigurnosti proizvoda, na kojima počiva neraskidiva veza sa potrošačima. U sklopu Emmezeta centra, nalazi se restoran u kome posetioci mogu da uživaju u istančanim ukusima specijaliteta.

Emmezeta Aleksandar Pavicevic

Na pitanje kakvi su planovi Emmezete u Srbiji, generalni direktor Aleksandar Pavićević izjavio je da se aktivno traže lokacije za nove objekte kao i da imaju sva odobrenja centrale kada je u pitanju širenje poslovanja u našoj zemlji. Prilikom otvaranja centra, državni sekretar Ministarstva zdravlja Berislav Vekić, primio je donaciju u iznosu od 1.100.000 dinara i izjavio: ''Izuzetno mi je drago da prisustvujem ovoj svečanosti i u ime Ministarstva zdravlja primim ovu vrednu donaciju. Nadam se da ćemo sa kompanijom Emmezeta sarađivati i u narednom periodu i da će biti još ovakvih korisnih akcija."

U renoviranje objekta, uloženo je 1.5 miliona evra dok će 95% artikala odmah biti raspoloživo kupcima. Conforama Grupa koja posluje u sastavu Steinhoff International, poseduje 300 Emmezeta centara i ostvaruje godišnji prihod od preko četiri milijarde evra.

Emmezeta Beograd

Pripremio: Žarko Grozdanić