Vesti iz trgovine

DB SchenkerNovi logistički terminal kompanije DB Schenker Srbija počinje sa radom u Novim Banovcima.

Drugi kvartal 2015. godine, kompanija DB Schenker Srbija, dočekuje na novoj lokaciji, u novoizgrađenom logističkom centru koji se uklapa u politiku razvoja i širenja kompanije, a nalazi se u neposrednoj blizini Beograda.

Objekat je udaljen 25 kilometara od Beograda, 50 kilometara od Novog Sada, dok je značajna prednost lokacije neposredna blizina i priključenje na autoput E-75, kao i blizina aerodroma "Nikola Tesla". Gledano sa marketinške strane, terminal se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji.
Logistički centar se sastoji od: najmodernijeg skladišnog prostora i kancelarija projektovanih po meri i potrebama klijenata, parking zone za teretna i putnička vozila i zelenih površina.

Pored navedenog, centar je opremljen hidrauličnim rampama za utovar/istovar robe, rampom za vangabaritne terete, teretnom rampom za lakši i brži istovar kontejnerskih jedinica, specijalizovanim kavezom za skladištenje robe velike vrednosti i posebno projektovanim kontejnerima za skladištenje opasne robe.

Unutrašnja visina skladišta od 12 metara omogućava implementaciju visokoregalnog skladištenja robe u pet nivoa.

Najsavremeniji sistem ventilacije obezbeđuje optimalne uslove skladištenja bez obzira na spoljašnje uticaje i vremenske prilike. Sigurnosni standardi su ispoštovani u skladu sa visokim zahtevima DB Schenker grupacije, što podrazumeva dvadesetčetvoročasovno fizičko obezbeđenje i video nadzor sa 20 kamera.

Proširenjem kapaciteta, kompanija DB Schenker Srbija želi da unapredi kvalitet usluga, poveća zadovoljstvo postojećih i privuče nove klijente. Dugogodišnji koncept pružanja kompletnih “Taylor made” logističkih rešenja iz jednog izvora, dobija novu dimenziju.