Tempo Cash & Carry logo

Tempo Cash & Carry

Tempo Cash & Carry slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Viline vode bb
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 08003537040

Tempo Cash & Carry

Prvi Tempo otvoren je 15. jula 2004. godine. Zauzima površinu od 8.000 kvadratnih metara i nalazi se u neposrednoj blizini centra grada u Luci Beograd. Nakon dvogodišnjeg uspešnog poslovanja kraj 2006. godine završen je sa tri nova Tempa.

Novosadski Tempo otvoren je 1. decembra 2006. godine u Tekelijinoj ulici bb. Ovo je najveći prodajni objekat u Vojvodini i zauzima površinu do 12.000 kvadratnih metara.U ponudi se nalazi čak 40.000 artikala, a u sklopu centra su banka, apoteka, igraonica za decu i drugi zanimljivi sadržaji. Već 8. decembra 2006. godine, nedelju dana nakon otvaranja Tempa u Novom Sadu, otvoren je i Tempo u Nišu. Na ulazu u Niš, u Bulevaru 12. februara 80, otvoren je najveći prodajni objekat u Južnoj Srbiji na 10.000 kvadratnih metara. S ponudom od 30.000 artikala, velikim parking prostorom, bankom i kafe-barom kupcima je omogućena najugodnija kupovina. Veliko otvaranje najvećeg prodajnog objekta na Balkanu organizovano je 22. decembra u Beogradu. Tempo na adresi Autoput I, Blok 53, industrijska zona Novi Beograd, prostire se na 18.000 kvadratnih metara i završen je za rekordna 93 dana. Ponuda od 50.000 artikala, kao i brojna akcijska sniženja, garantuju najniže cene na tržištu. Ispred prodajnog prostora nalazi se veliki parking prostor za 700 vozila, a u sklopu centra su banka, kafe-bar i igraonica za decu. Tempo centri svojstveni su po prepoznatljivom vizuelnom identitetu. Potpuno karakterističnom izgledu prodajnog prostora doprinosi, između ostalog, pozicioniranje robe po svetskim prodajnim standardima, promo-ostrva na kojima su izloženi proizvodi s mesečnih akcijskih sniženja, kao i viseći putokazi koji olakšavaju snalaženje po objektu. Površina Tempo centara je od 8.000 do 18.000 kvadratnih metara, a opremljeni su modernom funkcionalnom opremom za čuvanje i izlaganje robe. Svaki centar poseduje veliki parking prostor od 350 do 700 mesta.

Asortiman robe koji se nalazi u ponudi Tempa , od 8.000 do 50.000 artikala, više je nego raznovrstan. To znači da se u Tempu mogu kupiti svi najpoznatiji domaći i inostrani proizvodi, od kompletne prehrane do velike ponude neprehrambenog asortimana.

Tempo izuzetnu pažnju posvećuje svojim kupcima. Ovo je jedina trgovina sa razvijenim odeljenjem za odnose sa potrošačima, koje svim zainteresovanima pruža priliku da postavljaju pitanja , predlažu, kritikuju i daju svoje utiske o celokupnom poslovanju.

Svakog meseca na specijalnim akcijskim sniženjima nađe se oko dvestotine proizvoda iz svih robnih grupa.Uporedo sa redovnim akcijskim sniženjima u Tempu se često organizuju dodatna sniženja, uglavnom za najprodavanije proizvode. Sva sniženja uvek su prilagođena sezonskim potrebama potrošača. Kupljena roba se pored gotovog novca može platiti i platnim karticama: Mastercard, Visa, Dina, Yuba, Diners.

Radno vreme TEMPO centara: 0 - 24h


Pripada kategoriji: Hipermarketi