× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Henkel: Novi Merix Max Effect

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
7 godina 9 meseci pre #428 od milan
Za malo keša mnogo opranog veša

Ponekad se čini kao da svaka porodična avantura nosi sa sobom i gomilu prljavog veša, od blatnjavih fleka na kolenima mališana do mrlja od hrane na omiljenoj odeći. Na sreću, pomoć je pri ruci. Novi Merix Max Effect se dodatno potrudio da unapredi formulu i ponudi rešenje za svačije potrebe kako bi odeća ostala besprekorno čista i očuvana nakon svakog pranja.


Novi unapređeni Merix Max Effect asortiman zahvaljujući snažnoj kombinaciji enzima, nudi maksimalnu efikasnost za veš, kao i mogućnost da opere čak i do 480 komada odeće sa pakovanjem od 20WL . Merix formula sa inovativnom formulom se dodatno potrudila kada je reč o odstranjivanju najizazovnijih fleka na odeći. Aktivni enzim celulaze pomaže da se vlakna tkanine oblikuju i regenerišu, dok istovremeno daje vešu dodatnu belinu kako bi odeća ostala fantastično čista i sveža.

Imajući u vidu potrebe potrošača, novi unapređeni Merix Max Effect je savršen spoj pristupačne cene i snažne formule koja je prilagodjena i kreirana kako za šareni, tako i za beli veš.

Sada možete da se opustite i bezbrižno uživate sa vašom porodicom u prirodi ne razmišljajući da li ćete nakon toga isprljanu odeću ponovo moći da učinite besprokorno čistom!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum