Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

IDEA: „Zajedno činimo dobra dela“

  • milan
  • Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 6 meseci pre #414 od milan
DEA I GRAD BEOGRAD U ZAJEDNIČKOJ AKCIJI ZA LEPŠI IZGLED PRESTONICE

Završeno sređivanje odabranih lokacija u centru Beograda u okviru IDEINOG projekta „Zajedno činimo dobra dela“

Završeno je sređivanje centralnih lokacija u Beogradu, u okviru društveno odgovorne akcije „Zajedno činimo dobra dela“ koju je pokrenuo trgovinski lanac IDEA uz podršku grada Beograda i JKP Zelenilo Beograd. Sređene zelene površine, nove klupe, sprave za vežbanje učinile su ove lokacije lepšim i prijatnijim za sve Beograđane.


Preuređenjem odabranih lokacija na Vračaru, Lionu i Vukovom spomeniku pokrenut je novi ciklus glasanja koji se širi na još jedan beogradski kvart – Čuburu. Beograđani će, kao i u prvom talasu, imati mogućnost da direktno učestvuju u akciji tako što će moći sami da predlažu i biraju lokacije koje bi voleli da se preurede u njihovom komšiluku. Koliko je ova društveno odgovorna inicijativa, koju je pokrenuo trgovinski lanac IDEA, prepoznata od strane naših sugrađana govori i činjenica da je više od trista hiljada Beograđana dalo svoj glas za neki od predloga u prvom talasu. Glasanje će se obavljati u 20 odabranih IDEA prodajnih objekata i trajaće od 1. decembra do 29. februara, a predložena lokacija koja sakupi najviše glasova biće preuređena.

Akcija „Zajedno činimo dobra dela“, je deo šire društveno odgovorne kampanje „Beograd grad novih IDEA“ u okviru koje IDEA daje svoj doprinos kulturnom i društvenom životu prestonice, podržavajući sve značajnije gradske manifestacije i odgovarajući na potrebe prestonice.

IDEA je pokrenula niz društveno odgovornih projekata i posebnu pažnju je posvetila incijativama od lokalnog značaja u kojima podržava pojedince, ali i mnogobrojne kulturno – umetniče i sportske manifestacije širom Srbije, a ujedno pokreće i svoje kampanje i projekte.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.