× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Frikom: Obrok za šampione

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
7 godina 10 meseci pre #403 od milan
Frikom: Obrok za šampione je kreirao milan
Kompanija Frikom ne prestaje da iznenađuje svoje potrošače, pa i ove godine u prodajnim objektima trgovinskog lanca Delhaize organizuje degustaciju „Obroka za šampione“ pripremljenih od Frikomovih proizvoda koji na ambalaži imaju grb Olimpijskog tima Srbije. Proteklog vikenda prisutni su imali priliku da uživaju u ukusnim obrocima, kao i da se druže sa našom mladom tekvondistkinjom Tijanom Bogdanović, koja se sprema za svoje prvo učešće na Olimpijskim igrama u Riju 2016.


Ukusne obroke spremao je kuvar iz udruženja kuvara - Junior Chef od Frikomovih proizvoda – paniranih ribljih štapića, paniranih štapića liganja, Carske mešavine i Blitve bogate vitaminima i mineralima zahvaljujući metodi brzog dubokog smrzavanja, zbog čega predstavljaju pravi izbor za ukusan i zdrav obrok.

Ostali Frikom proizvodi, koji na ambalaži imaju grb Olimpijskog komiteta Srbije su sladoledi Quattro Classic, Vulkano čokolada, Strauss vanila, kao i Frikom smrznuto voće- Jagoda, Malina, Višnja i Mix crvenog voća. Frikom smrznuto voće je, zahvaljujući tehnologiji industrijskog smrzvanja, dostupno potrošačima tokom cele godine zadržavajući sve hranljive sastojke, vitamine i minerale kojima obiluje.

Kompanija Frikom, regionalni lider u proizvodnji sladoleda i smrznute hrane, u skladu sa društveno odgovornim poslovanjem i sa nastojanjima da podrži talentovane sportiste zvanični je sponzor Olimpijskog komiteta Srbije još od 2012. godine.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum