× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Metro C&C; Premium asortiman od mangulice u METRO-u

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 3 meseci pre #385 od milan
METRO Cash & Carry je jedini veleprodajni lanac koji od sada u svojoj ponudi ima premium tradicionalni asortiman od najcenjenijih proizvođača iz našeg regiona.
U METRO distributivnim centrima u Beogradu i Novom Sadu možete pronaći široku lepezu proizvoda od mesa mangulice. Ovi mesni proizvodi važe za veoma zdrave zbog svojih niskokaloričnih svojstava. Iako sadrži manje kalorija, meso mangulice jednako je pogodno za pripremu svih tradicionalnih proizvoda kao što su šunka, pršuta, kobasice i kulen, a koji se mogu naći na jednom mestu samo u METRO-u.

Namaz od mangulice, pikantnog ukusa i teksture paštete sa određenom dozom hrskavosti, idealan je za pripremanje brusketa i raznih ukusnih predjela. Ono što kulen od mangulice izdvaja od drugih industrijskih kulena, je dominantan ukus čistog mesa, dok se začini osećaju u tragovima, ali sa pravom dozom pikantnosti. Pored ovih artikala od mangulice, METRO izdvaja i sremske kobasice, snack štapiće, čvarke, suvi vrat i pečenicu.


METRO Cash & Carry se trudi da svojim kupcima bude najbolji partner u poslovanju i nastaviće da u skladu sa njihovim potrebama obogaćuje i proširuje svoj asortiman. U METRO distributivnim centrima obezbeđena je kupovina neophodnih artikala na jednom mestu, uz atraktivne veleprodajne cene, navodi se u saopštenju kompanije.

METRO Cash & Carry Srbija započeo je sa poslovanjem početkom 2005. godine. Danas kompanija posluje širom Srbije sa 6 distributivnih centara u Beogradu (na lokacijama Krnjača, Zemun i Vidikovac), Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu i 4 METRO po meri objekta - METRO po meri u Šapcu, Požarevcu, Paliću i Užicu.
METRO Cash & Carry je prisutan u 26 zemalja širom sveta sa više od 750 samouslužnih prodajnih objekata i oko 117.000 zaposlenih. Kompanija je u finansijskoj 2014/2015. ostvarila prodaju u iznosu od oko 30 milijarde evra. METRO Cash & Carry je prodajna linija METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija. U finansijskoj 2014/2015. godini Grupa je ostvarila prodaju od oko 59 milijardi evra. METRO grupu čini oko 230.000 zaposlenih i više od 2.000 centara u 30 zemalja.

Snagu METRO Grupe čine prodajne linije koje nezavisno posluju na tržištu: internacionalni lider u samouslužnoj veleprodaji METRO/MAKRO Cash & Carry, Real hipermarketi – maloprodajne trgovine prehrane, Media Markt i Saturn – evropski tržišni lideri specijalizovani za trgovinu na malo medijskim i drugim električnim uređajima.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum