× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Štark Najlepše želje: 13. novembar internacionalni dan pažnje

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 3 meseci pre #380 od milan
Želeći da ostanu verni pravim vrednostima i negovanju lepih tradicija, koje su osnova ovog brenda, “Najlepše Želje“ nastavljaju sa obeležavanjem 13. novembra, Dana pažnje u Srbiji i ove godine.

U svim Štark radnjama u Beogradu sve posetioce tog dana obradovaće slatka iznenađenja i mali znaci pažnje. Cilj je da pokrenemo lanac ljubaznosti nizom malih znakova pažnje želeći da ulepšamo dan svojim potrošačima i inspirišemo ih da i oni to isto urade.

“Najlepše želje” su poznate kao brend koji prati i nove trendove u komunikaciji, pa smo pripremili posebnu aktivaciju za sve fanove i slatka izmenađenja i u digitalnom svetu. Vodimo vas kroz svet “Najlepših želja” gde vas čekaju skriveni tragovi koji vode do slatkih nagrada. Više informacija vas očekuje na zvaničnoj Facebook stranici.

Želeći samo najbolje, “Najlepše želje” su već spremile iznenađenje u vidu najnovijeg ekluzivnog Nugat Limited Edition ukusa u portfoliju velikih čokolada. Pakovanje ove čokolade je premium, ekskluzivno, sa puno zlatne boje, idealno za praznike i svečane prilike, i već je dostupno na tržištu. Ovim proizvodom želimo da podstaknemo poklanjanje i pružimo svima jedinstven, kvalitetan i luksuzan Nugat ukus.

Na Dan Pažnje “Najlepše želje“vam vraćaju osmeh na lice, ali i inspirišu da pažnju bar taj dan poklonite nekoj drugoj osobi. Bilo da je u pitanju član porodice ili neko ko to ne očekuje, komšija ili prolaznik koga srećete svaki dan na ulici. Budite hrabri da učinite prvi korak. Samo jedna osoba je potrebna da pokrene promenu u drugima, koje vode do ljubaznijeg i humanijeg okruženja.

Jer, svet je pun ljubaznih ljudi, a ukoliko ih ne možete pronaći, budite vi ti ljudi.

Jedan od povoda za ovakvu inicijativu je i istraživanje koje svake godine objavljuje CAF (Charity Aid Foundation), a sprovodi agencija Gallup, koje pokazuje da se Srbi ne nalaze među najdarežljivim i najljubaznijim nacijama. Naime, prema Svetskom indeksu davanja (WGI) Srbija se krajem prošle godine nalazila na začelju liste – 123. mestu, što ukazuje da ne pokazujemo empatiju i ne ukazujemo dovoljno pažnje jedni drugima.

Svetski dan pažnje ustanovljen je na inicijativu Svetskog pokreta za ljubaznost, u Tokiju, 13. novembra 1998. godine. Posebno se obeležava u Kanadi, Japanu, Australiji, Nigeriji i Saudijskoj Arabiji, a poslednjih nekoliko godina sve veću popularnost stiče i u Indiji, Italiji, Singapuru i Velikoj Britaniji.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum