× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Frikom: PIZZU VOLI CEO SVET

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
7 godina 5 meseci pre #348 od milan
Frikom: PIZZU VOLI CEO SVET je kreirao milan
Pizza, italijanski specijalitet koji voli ceo svet! Pravi izbor za sve one koji vole da uživaju u hrani i koji vole da dele zadovoljstvo u društvu.

U svom putovanju oko sveta, pizza je menjala ukuse, dobijala nove, prilagođavala se željama i mašti svojih sledbenika, ali ono što je uvek ostalo isto i što se nikada nije menjalo jesu radost i zadovoljstvo koje u svima nama izaziva pomisao na tradicionalni italijanski specijalitet. Uz pomoć Frikoma, ovaj specijalitet vam je dostupan u svakom trenutku i predstavlja savršen izbor za one koji ne žele da provedu mnogo vremena u kuhinji, a žele da se časte i podele zadovoljstvo sa porodicom i prijateljima.

Italijanska kuhinja je sada dostupna svim ljubiteljima pizze za samo 9 i po minuta uz Frikom! Ako volite bogat i pun ukus, tu je nova Frikom Gurmanska pizza pripremljena od smrznutog, delimično pečenog kvasnog testa, paradajza, sira sa dimljenom svinjskom slaninom i lukom. Pored Gurmanske, Frikom svim ljubiteljima pizze nudi i druge kombinacije ukusa kao što su pizza Capricciosa, pizza Quattro formagi i pizza Delicatessa.
Kada dođe Vaših 9 i po minuta tu su Frikom pizze!

Prijatno!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum