Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Delhaize Srbija donirala 4.000 kg hrane u 2013.

Више
10 godina 10 meseci pre #41 од milan
Delhaize Srbija ima dugogodišnju saradnju sa Humanitarnim udruženjem „Banka hrane“ preko koga svakog meseca realizuje brojne donacije hrane za najsiromašnije porodice u Srbiji. Od početka ove godine Delhaize Srbija je donirala 4.000 kg hrane u vrednosti od oko 1.400.000 dinara.

Kroz saradnju sa narodnom kuhinjom u Vranju za godinu i po dana Delhaize Srbija obezbedila je namirnice za pripremanje obroka za 400 najsiromašnijih stanovnika ovog dela Srbije.

Delhaize Srbija i UNICEF zajednički realizuju projekat „Hit je biti sit, a fit“ posvećen promociji zdravih stilova u ishrani dece.
U okviru ovog projekta realizovane su brojne aktivnosti: edukacija patronažnih sestara i pedijatara u 39 domova zdravlja u Srbiji, edukacija dece predškolskog uzrasta u 15 beogradskih vrtića, promocija poruka o zdravoj ishrani i edukacija potrošača u Maxi maloprodajnim objektima.

Ispred 3 Tempo centra u Beogradu, koji su deo Delhaize Srbija postavljena su tzv „ekološka ostrva“ za reciklažu 4 vrste otpada (papir, metal, pet i aluminijum).

Please Prijava to join the conversation.