× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

KOMPANIJA LESAFFRE TRADICIONALNO DONIRALA HLEB I PECIVA ZVEČANSKOJ

Više
1 godinu 4 meseci pre - 1 godinu 4 meseci pre #1987 od Zarko


Tradicionalno, povodom obeležavanja „Svetskog dana hleba”, kompanija Lesaffre je i ove godine donirala pekarske proizvode deci iz „Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska” .

Predstavnici kompanije uručili su mališanima iz Zvečanske slatka peciva, mafine i pogaču SRCE, koju su napravljeni specijalno za ovu priliku u pekarskom centru Lesaffre. Takođe, Svetski dan hleba je bio povod za druženje sa decom iz vrtića „Bambi”. Oni su sa zaposlenima u kompaniji imali priliku da uživaju u toploj atmosferi, nauče kako se mesi testo i prave mafini na zabavnoj, ali i edukativnoj radionici.Kako kaže Miodrag Jelić, generalni direktor kompanije Lesaffre za Srbiju, Rumuniju, Moldaviju i Bugarsku, jedan od glavnih fokusa kompanije ostaje na dobrobiti zajednice u kojoj posluje, tako da kada god postoji mogućnost pružiće podršku onima kojima je najpotrebnija. 

„Kao društveno odgovorna kompanija, koja savesno posluje, uvek nesebično mislimo i na okolinu i najmlađe, koji su naša budućnost. Neophodno je da svakodnevnicu unapredimo i olakšamo članovima naše zajednice, a pre svega najmlađima. Trudićemo se da nastavimo tradiciju sa mališanima iz Zvečanske, kako bismo im ulepšali ovaj period godine ali i poslali poruku svima da je svaki znak pažnje dragocen i od velike važnosti.”, rekao je Miodrag Jelić.

Kompanija Lesaffre prisutna je na tržištu Srbije dve decenije, nudeći bogat asortiman sirovina za pekarske proizvode, visokog kvaliteta. Kroz brojne društveno odgovorne projekte nastavlja da pomaže ugroženim licima i ustanovama, ali i daje podršku mladim pekarima i tehnolozima kroz razne praktične obuke i edukacije.
 
Last edit: 1 godinu 4 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum