Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

LESAFFRE DONIRAO DECI ZVEČANSKE HLEB I PECIVA

Више
3 godina 5 meseci pre - 3 godina 5 meseci pre #1953 од Zarko


U oktobru je obeležen Svetski dan hleba, a kompanije Lesaffre i Pekarsko mlinska industrija As-Braća Stanković nastavljaju sa humanitarnim akcijama i u narednom periodu. Ovoga puta donirali su pekarske proizvode Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u u Beogradu.

Prema rečima Miodraga Jelića, generalnog direktora kompanije Lesaffre za Srbiju, Rumuniju i Bugarsku, kad god je u mogućnosti kompanija Lesaffre pružala je podršku ustanovama kojima je pomoć napotrebnija.

„U ovom vremenu koje je neizvesno za sve nas, izuzetno je važno da ne zaboravimo na pažnju i podršku koja je potrebna našim najmlađima, ali i na društvenu odgovornost koju kao kompanija imamo prema zajednici u kojoj poslujemo. Srećni smo što imamo mogućnost da iz godine u godinu, bar malo olakšamo svakodnevicu mališanima u Zvečanskoj“, naglasio je Jelić.
Na tržištu Srbije, kompanija Lesaffre prisutna je dve decenije nudeći bogat asortiman sirovina za pekarske proizvode. Kompanije Lesaffre i Pekarsko mlinska industrija As-Braća Stanković, kao društveno odgovorne kompanije, trude se da pomažu ugroženim licima, ustanovama, kao i da budu podrška mladim pekarima i tehnlozima u smislu pružanja praktičnih obuka i edukacija.
Last edit: 3 godina 5 meseci pre by Zarko.

Please Prijava to join the conversation.