× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Crédit Agricole najbolja banka u zapadnoj Evropi za 2020. godinu

Više
3 godina 3 meseci pre - 3 godina 3 meseci pre #1945 od Zarko


Magazin Euromoney tradicionalno svake godine bira najbolje finansijske institucije na svim kontinentima na osnovu niza kriterijuma i finansijskih pokazatelja, kao što su rast poslovanja i profitabilnost, a ove godine sa dodatnim fokusom nasposobnost prilagođavanjatržištu i potrebama klijenatau izazovu koji je donela globalna pandemija izazvana virusom Covid-19.
Crédit Agricole Srbija deo je Crédit Agricole grupe i sa svojih 900 zaposlenih i 74 filijale u svim većim gradovima širom zemlje, odgovara na potrebe svih svojih klijenata, kojih u Srbiji ima više od 300.000. Crédit Agricole Srbija je univerzalna banka koja sarađuje sa svim vrstama klijenata a posebno značajnu ulogu ima u finansiranju auto kredita, gotovinskih i stambenih kredita i štednje, kao i u domenu finansiranja poljoprivrede.
Prestižne Euromoney nagrade za izvrsnost ustanovljene su još 1992. godine i bile su prve takve vrste u globalnoj bankarskoj industriji. Ove godine Euromoney je primio skoro 1.000 prijava u okviru svog programa koji obuhvata više od 50 regionalnih nagrada u gotovo 100 zemalja.


Crédit Agricole Banka Srbija je članica Crédit Agricole grupe, vodećeg partnera francuske privrede i jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi.Sa poslovanjem u 60 zemalja, Crédit Agricole grupa je vodeći partner u podržavanju klijenta u njihovim projektima u svim oblastima poslovanja sa stanovništvom kroz specijalizovane poslovne linije: dnevno poslovanje, štednja, stambeni i potrošački krediti, osiguranje, privatno bankarstvo, asset menadžment, lizing i faktoring i koroporativno i investiciono bankarstvo. Izgrađena na jakim kooperativnim i zajedničkim osnovama, ekspanzija Crédit Agricole grupe zasniva se na uravnoteženom rastu u cilju podrške realnoj ekonomiji i poštujući interese svojih 49 miliona klijenata, 1,2 miliona akcionara, 7,4 miliona zajedničkih akcionara i 150.000 zaposlenih.
Last edit: 3 godina 3 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum