× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Podrška domaćoj privredi je prioritet za Crédit Agricole Srbija

Više
2 godina 11 meseci pre #1944 od Zarko


Crédit Agricole Srbija još jednom je potvrdila ulogu sigurnog i stabilnog partnera pružajući podršku domaćim kompanijama u pokretanju razvoja privrede, u trenutku kada je to društvu najpotrebnije. Najbolji pokazatelj ove činjenice je rast od 18% u finansiranju privrede.
„Srž našeg poslovanja predstavlja princip da svakog dana radimo u interesu naših klijenata i društva. U skladu sa ovim principom, činjenica da smo deo snažne Crédit Agricole Grupe koja posluje u 47 države širom sveta sa A+ kreditnim rejtingom, omogućila nam je da nastavimo da investiramo u produktivnost naše zemlje čak i u teškim trenucima poput onih koje smo nedavno doživeli. Odgovorili smo na potrebe domaćih kompanija, bili smo tu za njih kada im je bilo potrebno, uložili smo sredstva i iskustvo u njihov razvoj a najbolja potvrda navedenog je porast broja kredita za 18%, porast depozita za 52% i, najvažnije od svega, zadovoljstvo klijenata koje je na zavidnom nivou“ izjavila je Jelena Pavlović, Rukovodilac za korporativno bankarstvo u Crédit Agricole banci.


Crédit Agricole banka Srbija je članica Crédit Agricole grupe, vodećeg partnera francuske ekonomije i jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi. Crédit Agricole je vodeća banka za poslovanje sa stanovništvom u Evropi, prva u asset menadžementu, prva u bankoosiguranju i treća u projektnom finansiranju. Izgrađena na snažnim korenima kooperative, sa svojih 140.000 zaposlenih i 31.500 rukovodilaca u lokalnim i regionalnim bankama, Crédit Agricole grupa je odgovorna i responzivna banka koja uslužuje svojih 52 miliona klijenata, 8.8 miliona zajedničkih akcionara i milion pojedinačnih akcionara.Zahvaljujući modelu univerzalnog bankarstva fokusiranog na klijenta, koji se zasniva na saradnji između banaka za poslovanje sa stanovništvom i poslovnih linija, Crédit Agricole grupa je vodeći partner u podržavanju klijenata u njihovim projektima u svim oblastima poslovanja sa stanovništvom kroz specijalizovane poslovne linije: dnevno poslovanje, štednja, stambeni i potrošački krediti, osiguranje, privatno bankarstvo, asset menadžment, lizing i faktoring i koroporativno i investiciono bankarstvo. Crédit Agricole se takođe ističe po svojoj dinamičnoj i inovativnoj politici društveno odgovornog poslovanja za dobrobit privrede. Ova politika zasnovana je na pragmatičnom pristupu koji je prožet kroz celu grupu i angažuje svakog zaposlenog.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum