× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NOVO: NIVEA SUN After Sunkolekcija sa prirodnim i premijum sastojcima

Više
3 godina 10 meseci pre #1941 od Zarko


Nova NIVEA SUN After Sun kolekcija predstavlja idealno rešenje za potrebe bilo kog tipa kože oštećene suncem. Zahvaljujući svojim prirodnim i premijum sastojcima, hranjive formulacije neguju i hidriraju kožu, tako čineći dan na plaži još lepšim.

Kakav osećaj! Višečasovno opuštanje na plaži, uživanje u šopingu u gradu ili igranje sa decom u bašti pod toplim zracima sunca - nema ničeg boljeg od toga. Naravno, brinemo se o svojoj koži tako što nanosimo sredstva za zaštitu od sunca kako ne bismo izgoreli. Međutim, kada sunce zađe, shvatimo da iako nas je usrećilo i prisustvovalo nekim od najlepših momenata dana, sunce može da nadraži našu kožu. A nema lepšeg osećaja nego kad nanesemo losion za negu posle sunčanja kako bismo smanjili osećaj zategnutosti i isušenosti. Ovo je upravo misija novihNIVEA SUN After Sun proizvoda: da delotvorno hidriraju i neguju kožu kako bi svi najlepši momenti na suncu trajali još duže

Nema više iritacije kože posle sunčanja
CelaNIVEA SUN After Sunkolekcija pruža koži sve što ona traži nakon uživanja u toplim sunčevim zracima i momentalno ublažava simptome kože nadražene suncem. „Sa jedne strane, sunce je dobro za zdravlje i dušu, ali sa druge takođe i isušuje i zamara kožu. Usled toga, koža se isuši, osećate kako jezategnuta, iziritirana i suva i može čak i da pocrveni”, objašnjava Dr Reto Pejrano iz Odeljenja za istraživanje i razvoj kolekcije NIVEA SUN. „Uobičajenu dnevnu rutinu za negu treba podići na novi nivo kako bi se povratili zdravlje i vlažnost kože“, dodaje on. Stoga, novi NIVEA SUN After Sun proizvodisadrže formulaciju sa dragocenom organskom aloe verom koja intenzivno hidrira kožu tokom 48 sati i čini je prijatno mekom. „Takođe, cela kolekcija ne sadrži mineralna ulja ili parabene, a trudimo se da obezbedimo i unapredimo ekološku kompatibilnost naših NIVEA SUN formulacija”, objašnjava Dr. Pejrano. Štaviše, svaki proizvod sadrži premijum sastojak prilagođen potrebama svakog tipa kože.

Delotvorne formulacije za potrebe svakog tipa kože
Novi NIVEA SUN After Sun proizvodi ne samo da delotvorno ublažavaju simptome i hidriraju kožu nadraženu suncem već joj pružaju i najbolju negu.Lagana, nelepljiva i nemasna, bezmirisna formulacija novog NIVEA SUN After Sun Sensitivekrem-gelasadrži antioksidans iz korena sladića. Stoga ova formulacija odmah ublažava iritaciju kože i smanjuje crvenilo. Ljubiteljima sunčanja koji vole da što duže zadrže svoj prirodni bronzani ten će savršeno odgovaratiNIVEA SUN After Sun Bronze.Njegova formulacija, koja produžava trajanje prirodnog tena, sadrži ekstrakt pro-melanina koji stimuliše prirodnupreplanulost. Zbog svojih negujućih i korisnih efekata za kožu NIVEA SUN After Sunproizvodi predstavljaju idealan dodatak dnevnoj rutini za sunčanje.

Moderan dizajn, zgodna ambalaža

PoznataNIVEA SUN After Sunkolekcija za hidrataciju sada dolazi u ambalaži modernog dizajna sa vedrijom bojom bočica,a sadrži i proizvode sa zgodnim pakovanjima kao što je tuba koja je laka za korišćenje. Sa novim proizvodima, svaki tip kože će zablistati svojom osunčanom lepotom!
NovaNIVEA SUN After Sunkolekcija je dostupna u sledećim varijantama:

NIVEA SUN After Sun Moisture
Delotovorna formulacijaNIVEA SUN After Sun Moisturesa organskom aloe verom i hijaluronskom kiselinom hladi i hidrira kožu tokom 48 sati. Hijaluronska kiselina pomaže koži daveže vodu i tako sprečava njeno isušivanje. Dostupna u oblikuNIVEA SUN After Sun Moisture spreja sa pumpicomsa laganom rashlađujućom teksturom koji se lako nanosi.Moisture formulacija nije masna, brzo se apsorbuje i sprečava ljuštenje ili ljuspanje kože.

NIVEA SUN After Sun Bronze
NIVEA SUN After Sun Bronzesa organskom aloe verom hidrira kožu tokom 48 sati i ublažava iritaciju. Ekstrakt pro-melanina stimuliše proces prirodnog sticanja bronzanog tena i tako omogućava lepu, dugotrajnu preplanulost. Formulacija nije lepljiva ni masna i koža je posle nanošenja mekana i svilenkasta.

NIVEA SUN After Sun Sensitive
Novi NIVEA SUN After Sun Sensitive krem-gel ima laganu, osvežavajuću teksturu koja je naročito blaga za kožu i dolazi u tubi koja je laka za upotrebu. Zahvaljujući formulaciji sa organskom aloe verom i antioksidansom dobijenim iz korena sladića, hidrira tokom 48 sati, ublažava i smiruje iritaciju kože i smanjuje crvenilo. Nema miris i naročito je pogodan za osetljivu kožu i kožu alergičnu na sunce.

Novi proizvodi se već nalaze na policam prodavnica.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum