× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

INOVACIJE I RAZMENA ISKUSTVA SU KLJUČNI ZA RAZVOJ UGOSTITELJSTVA

Više
3 godina 7 meseci pre #1933 od Zarko


Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i širom Srbije i koji su izazovi sa kojima se susreću hotelijeri u našoj zemlji – samo su neke od tema stručnih panela koji se održavaju u okviru 42. Međunarodnog Sajma turizma.Tokom četiri sajamska dana, vrhunski stručnjaci, vlasnici i menadžeri ugostiteljskih objekata će, zahvaljujući kompaniji Coca- Cola HBC Srbija koja organizuje skupove, biti u prilici da iznesu mišljenja o svim važnim stavkama potrebnim za brži razvoj ugostiteljstva.

Pažnja će, kroz diskusije, biti usmerena i na važnost edukacije i potrebe za kvalifikovanim i stručnim kadrom. Kroz razmenu ideja među stručnjacima, Coca- Cola HBC Srbija, vidi najveći stimulans za razvoj HoReCa sektora i doprinos unapređenju ugostiteljske ponude, te i hotelijerstva.Kompanija je prvi put sponzor najveće i najznačajnije turističke manifestaciji u zemlji i jugoistočnoj Evropi, a ljubiteljima turizma i ugostiteljstva predstaviće se i velikim brojem brendova koje proizvodi i distribuira.

“Podrška koju smo ove godine pružili Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu došla je potpuno prirodno. Kao što naša kompanija širokom ponudom svojih proizvoda za svako doba dana i priliku, zadovoljava sve ukuse potrošača i stilove života, tako želimo da podržimo turističku granu naše zemlje da pokaže svoj puni potencijal i širok spektar mogućnosti. Kako bismo bili najbolji, trudimo se da pratimo svetske trendove i uvodimo inovacije u svoju ponudu. To je ono što želimo da poručimo i na ovoj sjajnoj manifestaciji - treba biti autentičan, ali i istovremeno pratiti trendove, treba raditi na sebi, razmenjivati iskustva i neprestano učiti od najboljih. Upravo zato smo zahvalni svim partnerima iz HoReCa sektora koji su pružili podršku ovoj razmeni znanja i iskustva“, poručio je DarkoMladenović, predstavnikkompanije Coca-Cola HBC Srbija.

U panelima učestvuju predstavnici popularnih beogradskih ugostiteljskih objekata poput „Druga Piazza“, „Bela reka“, „Sasha bar“,„Tranzit bar“,„Kasina“, „Gajba”, “Bistro Mali pijac“kao i predstavnici nekih od najvećih hotela u Srbiji, kao što suHyatt, CrownePlaza,Hilton i mnogi drugi. Tokom četiri sajamska dana, Coca-Cola HBC Srbija organizuje degustacijuvrhunskih alkoholnih pića poput Zlatne rakije, Bulldog džina, JackDaniel’s, Aperol, kao i niz premijum žestokih pića od kojih barmeni na licu mesta pravekoktele, prateći svetske mixology trendove.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum